Goede voornemen voor 2015? Een extra gift aan het goede doel.22/04/2015

De eerste maanden van 2015 zijn alvast veelbelovend voorbij gegaan. Bij DSC merken we namelijk een stijging op in de inkomsten via direct mailing bij onze partners.

We weten al langer dat onze donateurs een trouw publiek zijn. Mensen met het hart op de juiste plaats. Nu blijkt ook dat zij alvast in de eerste drie maanden van 2015 voldoende ontroerd en aangespoord zijn om een gift te doen aan een van onze partners. We noteerden maar liefst 7% meer giften dan in het eerste trimester van vorig jaar. Tegelijk zien we dat de gemiddelde gift licht is gedaald. Meer mensen zijn dus geraakt, maar geven gemiddeld wel iets minder.

In tegenstelling tot andere landen beschikt België niet over officiële cijfers die ons vertellen hoeveel geld er wordt geschonken aan goede doelen. We kunnen hier dus enkel vaststellen dat onze partners een vliegende start hebben gemaakt in 2015.

Hopelijk blijven de donateurs geëngageerd om ook de rest van het jaar een gift te doen aan jouw organisatie. Wij zetten alvast alles in het werk om jouw fondsenwervingsstrategieën te optimaliseren en succesvolle direct mailing-campagnes uit te sturen voor jouw goed doel.

Contact

Victor Rauterstraat 33
1070 Anderlecht
T 02 280 00 74
info@dsc.be
Contact