Update 24/03: de coronacrisis en resultaten DM-campagnes24/03/2020

Bij DSC houden we de resultaten van alle lopende campagnes sterk in de gaten. Heeft de coronacrisis een impact op onze fondsenwervende mailings? Voorlopig blijven de resultaten correct. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar verzamelden we afgelopen week 6% meer inkomen voor onze partners. Niet vergeten: dit was de eerste volledige week na de initiële corona-maatregelen van 12 maart ll. Hopelijk kunnen we je eind deze week melden dat het virus geen vat lijkt te hebben op onze fondsenwerving!

“Moeten we onze campagnes niet opschorten?” is een veelgehoorde vraag. Neen! De cijfers tonen het tegendeel. En vergeet niet: als je niets vraagt, is de kans groot dat je niets krijgt.

Toch willen we voorzichtig zijn met grote rekruteringscampagnes: die houden we tot 10 april even bij. Als de resultaten uitwijzen dat mensen gul blijven geven, dan kunnen we toch overwegen om ze te droppen. We houden je zeker op de hoogte.

Het spreekt voor zich dat de fondsenwervende campagnes van onze partnerorganisaties onze prioriteit blijven. Alle DSC’ers werken veilig thuis, we zijn allemaal gezond en 100% operationeel, en we zijn volledig beschikbaar om telefoontjes of vragen te beantwoorden wanneer dat nodig is - zoals altijd.

DSC, Direct Operations en Direct Phone willen tenslotte een boodschap van hoop en positivisme uitdragen. Omdat we geloven dat we er samen sterker zullen uitkomen. Daarom blijven wij niet bij de pakken zitten en werken we met nog meer gedrevenheid aan toekomstige campagnes.

Het team van DSC, Direct Operations en Direct Phone

 

 

Contact

Victor Rauterstraat 33
1070 Anderlecht
T 02 280 00 74
info@dsc.be
Contact